Satsa på kvalitet till ditt hemmaspa

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel.se.

Kerstin Florian är ett kropps- och hudvårdsmärke av hög kvalitet som jag alltid återkommer till. För det första för att det är så starkt förknippat med spa; många spaanläggningar jobbar med dessa produkter i sina behandlingar och har det även i sina omklädningsrum som en extra service till gästen. För det andra för att det är otroligt bra produkter som både ger mig mycket inombords ”aaah-känsla” liksom fin effekt på huden.

Går man mycket på spa stöter man förr eller senare på Kerstin Florian så förmodligen är du välbekant med märket. Annars kan du läsa allt jag skrivit om behandlingar, produkter och även mitt personliga möte med Kerstin Florian själv HÄR.

Doftminnen ger mig spakänsla!

Jag älskar märken som med sina fina dofter snabbt försätter mig i ett känslomässigt ”spaläge”. Jag är oerhört mottaglig just för dofter (både bra och dåliga tyvärr) och har jag en gång ett bra spaminne från till exempel en behandling och känner den doften igen sjunker genast såväl mina axlar som stressnivåer och jag får ett fånigt leende på läpparna, haha…

Vill man satsa på högkvalitativa bra ”basprodukter” i badrummet hemma (även om de är allt annat än basic!) så kan jag tipsa om två bra Kerstin Florian-produkter som dessutom går att köpa till bättre pris nu:

Chamomile Shower/Bath Gel som fungerar lika bra som lyxig handtvål, duschtvål som att droppa i badet. Satin Lotion använder du att smörja in dig med efteråt. Båda kommer i praktiska pumpflaskor i rejäl size (400 ml/946 ml), är snygga ihop och ger fin hemmaspa-känsla till badrummet.

Bra basprodukter med hög kvalitet

Chamomile Shower/Bath Gel innehåller exempelvis aloe vera samt ringbloms- och kamomillextrakt som hjälper huden att bevara dess fuktbalans. Eteriska olja av kamomill anses traditionellt också vara bra mot huvudvärk och hudinflammationer.

Satin Lotion innehåller bland annat återfuktande och näringsgivande sheasmör och jojobaolja och aloe vera juice som lugnar och främjar cellförnyelsen. Även E-vitamin ingår som är naturligt konserverande och skyddar huden från fria radikaler.

Vill du slå till och köpa dessa hudvårdsfavoriter med 20 % rabatt så klicka här! (Annonslänk). Gäller till och med 23/2-2021.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier