Pevonia ut i Sverige…

PE-ART-PevPMS7489-LgLogo-wTag

Häromdagen fick jag mail av Kiviks Hotell Konferens och Spa. De ska introducera hudvårdsserien Pevonia. Mailet innehöll en inbjudan om att bli bland de första i Sverige som provar dessa produkter. Nu hör ju inte jag till den gruppen, jag har förstås provat det förut… 😉

Pevonia – eller Pevonia Botanica som de egentligen heter – är ett internationellt hudvårdsmärke inriktat mot spa med olika linjer för såväl salongsvård och hemmavård. Det lanserades 1991 och trycker på, som så många andra märken på marknaden, att bästa hudvården uppnås genom en kombination av naturens gåvor och resultaten av flera års forskning. Produkterna innehåller inte ämnen som exempelvis mineraloljor, parabener eller syntetiska doftämnen.

Tillverkningen sker i USA även om märket startades av ett franskt par. Således är det också störst ibland annat Frankrike, andra delar av Europa samt USA. Produktlinjerna är många och täcker in de flesta hudtyper och tillstånd, från åldrad hud, pigmenteringar, torr hy och förstorade porer till oljig hy, känslig hy och solskador.

Tyvärr kommer jag inte ha möjlighet att åka ner till Kivik för att närvara vid detta lanseringsevent, hur trevligt det än hade varit. Självklart hoppas jag få möjlighet att lära känna produkterna närmare vid annat tillfälle, och även få göra ett besök på Kiviks Hotell Konferens och Spa!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier