En dag som denna är det förstås lätt att vakna på bra humör. Förutom att det är Alla Hjärtans Dag så benådar solen oss Stockholmare med sitt ljuva ljus ännu en dag. För att göra förutsättningarna de allra bästa oavsett dag och väder, kan man se till att ge sig själv en bra start. Ja, ge dig själv det, och det är inte säkert att en extra halvtimme i sängen är det bästa sättet.

Pröva att avsätta lite extra tid på morgonen, om du kan. Morgonstela muskler mjukas först upp med hjälp av några enkla stretchövningar eller yoga om du vill. Själv tyckte jag att solhälsningen passade extra bra i morse! Drick ett glas vatten, och fortsätt sedan in i badrummet. En torrskrubb före duschen sätter fart på cirkulationen i kroppen. Själv använder jag en sisalhandske, en råsidenvante är lite snällare mot huden. De finns att köpa på Veda Lila, där de för övrigt är experter på Ayurveda. I duschen är det härligt att använda rengörande produkter med eteriska oljor som sprider sin doft i den ångande värmen. en personlig favorit för tillfället är Weledas Citrus Creamy Body Wash.

Weledas Citrus Creamy Body Wash

Smörj till sist in dig med en återfuktande kräm, helst baserad på någon härlig vegetabilisk olja.

Pröva den här morgonstarten och skriv sedan och berätta om du kände någon skillnad på din dag? Jag törs påstå att du kommer att göra det, till det bättre!

One thought on “Unna dig en bra start

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier