Dyra spaerbjudanden från Dalecarlia

Poolen på Dalecarlia spa. Foto: Heidi Rovén
Poolen på Dalecarlia spa. Foto: Heidi Rovén

Jag läser olika nyhetsbrev olika noga ska erkännas beroende på hur mycket jag har att göra. Just nu har jag mycket att göra! Ändå ögnade jag just igenom ett nyhetsmail som kom från Quality Spa & Resort Dalecarlia i Tällberg. Förmodligen för att jag just sitter och arbetar med en artikel om spa. Men också för att jag har varit där och var nyfiken.

I alla fall så tyckte jag att deras spaerbjudanden var så dyra! Spadag med vännerna inklusive bastuaktivitet och sparitual med produkter; 595 kronor per person. Borde man inte istället premieras för att man tar med sig en hel hög vänner till deras spa? Eller 995 kronor för dagspa med lunch, sparitual med produkter från Kerstin Florian och en 20-minuters spabehandling. Lät mycket tycker jag. Nog för att deras spa är trevligt, och jag fick en mycket bra behandling när jag var där, men ändå.

Så, vem nappar på detta? Kanske dalkullorna är rika vad vet jag 🙂 . Men anses inte spa redan vara en dyr lyxprodukt? Detta spär ju ytterligare på ryktet. Nog hade jag undvikit att peta in priserna i ett nyhetsbrev om de inte var mer lockande än så.

En intressant jämförelse är med detta som kom idag från Ronneby Brunn i ett annat nyhetsbrev: 2 för 1 i september. Det kostar också 995 kronor, men för båda (alltså 497,50 kronor per person 😉 ).

Då ingår en övernattning med del i dubbelrum, frukostbuffé, fri entré till deras spa, träning samt badrock och tofflor (det ingår i Dalecarlias också men jag tycker det är så självklart – alla har ju det – så jag nämner aldrig sånt). Vill du boka in dig på Ronneby Brunns erbjudande så gäller det bara nu i september och man ska ange koden SPAMYS!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier