Sambo med en kräm-dyslektiker

Min sambo säger att han är kräm-dyslektiker. Jag är benägen att hålla med. Han tar gärna vad som helst som står i badrummet och smörjer in sig med, utan att dubbelkolla vad det är. En gång smorde han in ansiktet med hårborttagningskräm. Mindre lyckat. Hans ansikte blev knallrött. Skäggväxten hade han inga problem med på veckor däremot :-).

Ice Shield Facial Cleanser med spf 15.

Igår hade han tagit min Freeze 24/7-rengöring och smort in sig med. Vi upptäckte det när han klagade på att han känt sig så kladdig hela dagen. Jag kan i och för sig förstå honom, misstaget är lätt gjort. Det står nämligen SPF 15 på den, så han trodde det var en kräm med solskyddsfaktor. Men det är en rengöringskräm med solskyddsfaktor! Rätt coolt faktiskt, och den enda i sitt slag så vitt jag vet.

Jag ska bli bättre på att stuva undan så han har färre saker att ta fel på om mornarna. Bara lämna framme snälla lotions och hudkrämer utan några som helst effekter. Bara de inte liknar tandkrämstuber i formen eller något sådant, då vet man aldrig hur det kan gå…

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier