Multivitaminkur bra vapen mot föroreningar

Jag bor ett par stenkast från en av Stockholms mest trafikerade gator. Här liksom i andra storstäder är det med andra ord gott om bilar, avgaser och smuts, för att inte tala om tunnelbanedebatten för ett tag sedan (den om de farliga mikropartiklarna som cirkulerar omkring där nere i gångarna) – föroreningar helt enkelt. Steget till att bära mask som i Asien känns ännu för långt, men att skydda huden tycker jag absolut man ska göra. Gå aldrig ut utan en schysst dagkräm!

Igår hjälpte jag min hud lite extra på traven. Jag var på Selma Cityspa+ på Clarion Hotel Sign och fick en Multivitaminbehandling för ansiktet, perfekt citykur och ”booster” för att stärka upp med näring och vitaminer mot allt huden utsätts för dagligen. När jag hade bytt om till en av de supervadderade och gosiga badrockarna hasade jag bort i mina tofflor till behandlingsrummen där min terapeut Tanja tog emot mig. När hon bäddat ner mig satte hon igång med steg1; hudanalysen.

Dermalogicas nya AgeSmart-serie.

På SelmaCityspa+ använder de främst Dermalogicas produkter och gör därför alltid deras särskilda hudanalys; Face Mapping. Utefter det väljs sedan produkter utefter var och ens behov. Jag fick bland annat en AHA-behandling som skulle ta bort torr hud och ge ny lyster, samt en ansiktsmask med multivitamin power recovery masque som innehåller vitaminerna A, C, E och pro-vitamin B5. Plus en massa mer hudgodis! Faktum är att jag nästintill somnade i de där fantastiska dofterna av lavendel (Dermalogica använder ingen parfym i sina produkter, bara naturliga växtextrakt som jag älskar!). Frågade till och med på skämt om jag fick ligga kvar och sova en timme extra 😉

Innan jag gick ut i storstadsbruset igen njöt jag av färskpressad juice och frukter för att även mata kroppen inifrån med vitaminer. Känns jättebra även idag, hyn är lugnare och ser frisk och fräsch ut.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier