Wellness Denmark

Allyear tourism  Wellness_Medium_1

Just hemkommen från en fantastiskt lyxig sparesa till Köpenhamn med omnejd! Ni som följer mig på instagram (@Spabanken) har sett mina bildcollage och fått flera intryck från min resa. Framöver tänkte jag berätta lite mer.

Först några ord om Danmark som spaland. Själv pratar de om att de saknar en lång kurtradition som exempelvis Sverige har och menar att de är en ganska omogen marknad på så vis. Mitt intryck är att det händer mycket på den här fronten och jag ser inte varför de inte skulle ta stora kliv inom detta område precis som de ligger långt framme vad gäller mode och design.

Jag har vid flera tillfällen varit i Danmark i ”spaärenden”, både för att besöka olika spaanläggningar men också för att föreläsa för landets spachefer om innehållet från min bok Spaterapeutens 10 budord.

wellness-logo

De som då var inbjudna till detta event var medlemmarna i Wellness Denmark, ett särskilt nätverk vars symbol ni kan se här intill.

Logotypen är också en kvalitetsmärkning som syftar till att höja upplevelsen för turismen i Danmark och innehållet bygger på ett samarbete mellan Aktiv Danmark och VisitVejle.

För närvarande finns drygt 20 medlemmar i nätverket.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier