Utmärkelser i alla ära, men…

Ibland undrar jag över de priser som regnar över olika spahotell, och då menar jag stora sådana med arkitekter och internationella komittéer av olika slag i juryn. Har de alla varit och provbadat i spat eller har de bara titta på skisser och tyckt materialvalen varit snygga? För när man väl lagt sig ner och slutit ögonen för en behandling så spelar de där miljonerna mindre roll om anläggningen inte har duktiga, välutbildade terapeuter som kan sin sak.

För mig måste ett riktigt bra spa även vara genomtänkt, fräscht, fungera och vara utan alla slags irritationsmoment som exempelvis för kallt vatten i poolen eller en aromaångbastu utan doft (då luktar fuktig värme bara våt hund typ).

Med det inte sagt att det visst finns dem som har både och; snygg design OCH där man kan få en suverän spaupplevelse (även om det är ovanligt :-)).

Min poäng är bara att en spaanläggning ska akta sig för att bli kaxig bara för att man åstadkommit något smakfullt visuellt för ögat. Det måste fyllas med innehåll också.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier