Ganska ofta får jag frågan om jag inte skulle vilja driva ett eget spa. Jag har hittills svarat nej. Det har liksom aldrig fallit mig in att jag skulle vilja stå bakom kulisserna på det sättet. Dessutom har jag hört många i branschen som skrattat lite uppgivet när de förklarat att själva hinner de alltför sällan njuta av spa eller någon behandling.

Däremot vill jag gärna hjälpa nya eller befintliga spa till att bli bättre, att utvecklas och förnya sig. Jag får ju så många tankar och ser lätt problemen när jag reser runt, så why not liksom. Min hjärna presenterar också ständigt fräscha upplägg och teman på roliga spa som jag själv absolut skulle boka in mig på och gå till med spänning! Just nu känns det lite same same på många håll och det är sällan jag har glädjen att bli riktigt förvånad vare sig produktmässigt eller utseendemässigt. Till och med dem som säger sig ha skapat något riktigt annorlunda, haltar ju…

Usch vad jag låter negativ nu! Nu får jag rycka upp mig, klart att vi ska stötta det vi har och heja på dem som vill sprida hälsa, glädje och njutning. Men snälla ni som ligger i startgroparna för att bygga upp något helt nytt: våga! Ha mod! Vänd er inåt, vad säger magkänslan? Finns inte det som ni ser inom er än? Jamen desto bättre! Gör då just det. Men gör det med klass, finess och kvalitet.

TÄNK EFTER FÖRE. Hur ska spat användas? Fungerar logistiken? Stämmer energiflödena? Var hittar ni de bästa pärlorna till terapeuter (eller hur kan ni bäst utbilda dem ni har)? Och ekar det tomt på idéer där inne och ni inte vet vad ni ska hitta på – ring mig :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier