Strandmassage i Tylösand

Foto: Hotel Tylösand

Vi befinner oss i släktens sommarstuga vid Laholmsbukten sedan en dryg vecka. I tisdags fick vi ett snabbt infall att åka till stranden i Tylösand. Den är verkligen magnifik med sina böljande sanddyner och fina havsbotten, men det första min hjärna tänker på när den hör Tylösand är såklart hotellet och spat!

När vi kastat ihop vad vi behövde i en väska och strax därpå satt i bilen tog jag upp mobilen. Ett par mail senare var det klart; jag hade lyckats få en behandlingstid på eftermiddagen för en av nyheterna på The Spa på Hotell Tylösand; massagen med det exotiskt klingande namnet Shandithi! Lycka!

Dessförinnan hann jag med ett par timmar på stranden med bad och sol och där såg jag även att hotellets spa flyttat ner några massagebänkar ner i sanden. Detta med att låta förbipasserande spontant lägga sig på behandlingsbänken för en nack-, fot- eller ryggmassage är något allt fler anammar, både utomhus och intill sin spapool. Jag passade på att ta en bild på deras strandmassage och prata lite med terapeuterna som stod där, de kände till Spabanken också vilket förstås var roligt :-).

När jag lite senare befann mig inne på hotellets spa, bytt om (yippie – de har bytt ut skåplåsen som krävde peng mot kortlås!) och väntade på min behandling var det lustigt nog samma terapeut som jag pratat med på stranden som dök upp igen och skulle ta hand om mig. Det kändes helrätt och vi gick en trappa ner till rummet där jag skulle få min Shandithi-massage. Mer om upplevelsen i nästa inlägg!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier