Bad på Asia spa hjälper barncancerfonden

Asiaspa_forelasning

Sugen på en spavistelse? I eller i närheten av Varberg? Ett tips är då att förena badnöjet med en god gärning.

Varbergs Stadshotell, där populära och välansedda Asia Spa ligger, står den 18 oktober värd för en alldeles speciell föreläsning. Det är Dr. P.K Mahanandia, huvudkaraktären i boken ”New Delhi – Borås” av Per J Andersson, som berättar sin fantastiska livshistoria om en indisk pojke som blev spådd av byns astrolog att han en dag skulle gifta sig med en musikalisk flicka, som var född i oxens tecken, som ägde mycket skog och som inte var från Indien.

Berättelsen tar åhörarna med på en resa från gatorna i New Delhi, till ett möte med den första kvinnliga astronauten, berömmelse och slutligen mötet med kärleken Lotta. Det mötet ledde i sin tur till en cykelresa från New Delhi till Borås i Sverige, i kärlekens tecken.

Initiativtagaren till detta är Ulrica Brindeby vars son Nils gick bort i cancer förra året, endast 11 år gammal. Sedan dess har hon en pågående insamling som heter ”Superhjälten Nils” vars alla intäkter går till barncancerfonden. Till exempel ordnade Ulrica Brindeby en pop-up butik på Freeport i Kungsbacka förra året som genererade en miljon till cancerfonden.

Föreläsningen kostar 250 kr inklusive föreläsning, bubbel & snittar, för 450 kronor ingår även tillträde till Asia Spa (kl. 19.00–22.00). Hela summan går oavkortat till barncancerfonden.

Läsa mer och boka biljetter kan du göra här.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier