Spafavoriter när och fjärran

Den vanligaste frågan alla kategorier som jag får är: ”vilket är ditt favoritspa?” eller ”vilket är det bästa spa du har varit på?”

Just nu kan du faktiskt läsa några av svaren i senaste numret av Allt om Resor. Jag har med en artikel som heter Världens 10 bästa span med mina personliga favoriter. Den ligger även ute på nätet, men för att få se de läckra bilderna måste du köpa tidningen! 🙂

I en sådan här artikel när man blir ombedd att göra ett urval spritt över klotet gäller det att hitta värdiga representanter som dessutom funkar ihop och i ett resesammanhang. Men självklart finns det också andra.

I Stockholms innerstad finns ju egentligen bara två fullvärdiga spa med allt och det är våra klassiska badhus; Sturebadet och Centralbadet. Jag brukar också rekommendera Buddha Spa och Salt och Hav även om det mer är ställen i salongskategorin eftersom de inte har badmöjligheter.

Jag gissar att jag kan få ett par nya favoriter också när vi kommit en bit in på det nya året. Flera besök på nya spahotell står nämligen på agendan.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier