Spa i fjällmiljö – en bra start på det nya året

Så har vi vänt blad och påbörjat ett nytt år. Förhoppningar, önskningar, drömmar och mål lever upp och anar nytt ljus. Vi får ny energi. För nu kan allt hända. Vem vet vad år 2009 bär i sitt sköte?

Själv vet jag i alla fall hur jag ska börja det; med lite spaupplevelser i fjällvärlden! I natt tar jag och sambon nattåget och vaknar imorgon bitti upp i Åre där vi checkar in på Holiday Club. De har en stor bad- och bastuvärld som passar hela familjen. Bastufreak som jag är kommer jag satsa mest på Saunaworld, men självklart vill jag också testa någon av deras behandlingar.

Dagen därpå byter vi logi och åker till Copperhill Mountain Lodge, det nyöppnade designhotellet cirka en mil utanför Åre, som också har spaavdelning. Med avsikt åkte jag inte upp i början av december till pressinvigningen av hotellet, eftersom jag – efter att ha hört mig för – fick veta att spat inte var öppet än då.

Nu har poolen fyllts och rummen står klara. Jag blir kanske inte den första men i alla fall en av premiärgästerna att testa deras spa. Det ser jag fram emot! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier