Snyggt te och gott te

Det är trendigt att dricka te. Förutom Classic Tearoom här på vår gata så skrivs det både här och där om Afternoon tea-trenden nu. På spa dricks det också en hel del te, vilket jag verkligen gillar, i alla fall om det är gott te.

Visserligen har jag druckit ett himmelskt gott svart te just på ovan nämnda tesalong, men därutöver är jag ingen anhängare av svart te. Grönt ja, gärna med en hint av jasmin, citron eller mint. Friggs Ingefära och Citron är också supergod. Rött – mums, i skåpet står till exempel Häringe Slotts blandning som är en höjdare likaså. Men såhär till hösten gillar jag bäst de kryddiga blandningarna från Pukka med mycket sötma. En kompis fick smaka det när hon var på besök och gick genast hem och bad hennes närmaste Coop-butik att ta hem det! 🙂

Så, teinspirerad som jag är föll jag för ett annat ”snyggte” vid storhandlingen ikväll; London Tea Company. Jo, jag gjorde precis sådär som man inte ska göra när man köper vin…”snygg flaska, den tar jag” – fast det här gällde te alltså. Förutom att förpackningen var cool var den både Fairtrade-certifierad och ekologisk. Och smaken lät god; Vanilla Chai med ingefära och kanel. Men smakade den gott? Nix. Jag var i alla fall inte imponerad.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier