Skyhöga förväntningar när Grand Hôtel öppnar spa

Idag kom ett mycket efterlängtat paket! Träådrat, lite gul-guldfärgat och väldoftande. Det var från Raison d’Etre!

Nu kanske det inte säger dig så mycket men det är ett mycket framgångsrikt och välrenommerat företag som utvecklar spakoncept. Lite av mina idoler faktiskt :-). Trevliga är de också, jag har haft förmånen att träffa både deras förra VD och en av deras skickliga medarbetare och delägare. Och de lever som de lär…vid en viss tidpunkt på dagen släpper alla vad de har för händerna på kontoret och mediterar tillsammans en stund.

I asken låg också ett väldoftande badsalt med mejram, dill, pepparmynta och svartkummin.

När snöret var öppnat och locket uppfällt kunde jag konstatera det jag redan visste: paketet innehöll en inbjudan till pressvisningen av Grand Hôtels nya spa, Raison d’Etre spa. Det är inte bara ett samarbete de två företagen emellan, Raison d’Etre är också delägare.

Som jag har väntat! Projektet är försenat men jag blev för några månader sedan förvarnad så jag hann i alla fall uppbåda lite nytt tålamod :-). Nu börjar nedräkningen, för jag är förstås nyfiken som många andra med mig. Vad är att vänta när detta prestigefyllda företag har satt tänderna i Stockholms lika prestigefyllda hotell för att skapa en njutningsoas som ska leva upp till internationella gästers krävande nivå???

Det är i Burmanska Palatsets klassiska miljöer som det nya spat har fått breda ut sig; spasviter, behandlingsrum, gym och pooler. Miljön ska vara nordisk och ge utrymme för fysiskt och mentalt välbefinnande.

Bildbanken ligger nere. Kanske håller de på att uppdatera den i detta nu. Nyfikenheten är på topp. En sak är säker, jag måste hålla ut fram till den 9 november, och när väl portarna slår upp på riktigt (vilket jag hört ska ske senare i november…var det den 22/11 om jag inte minns fel?) lär det vara med högsta kvalitets- och serviceanda som ledstjärnor!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier