Sankt Jörgen Park nästa!

Jag har lite dåligt samvete. Jag skolkar nämligen från min spanska-kurs ikväll. Efter att jag varit på gymmet och svängt ihop en fisksoppa till middag (mmm vilka dofter som spred sig av saffran, körvel och andra kryddor) så var klockan så mycket att jag insåg att det var läge att prioritera. Tidigt, tidigt imorgonbitti så ska jag nämligen hoppa på tåget ner till Göteborg för att där hålla en spaföreläsning!

Morgondagen ska bli kul av flera anledningar. Dels ser jag fram emot att träffa Choice Hotels alla spachefer! Rätt coolt faktiskt. Dels så ska jag äntligen få se Sankt Jörgen Park (det är där vi ska hålla till). Det har jag också velat länge. När jag är klar med min föreläsning så är det bara en sak som hägrar; snabbt byta om till bikini och in till deras spa för att jobba! 🙂

Lyckosamt nog är ju mitt jobb av njutningsfull karaktär; det vill säga att testa olika spa. Svettas lär jag nog göra, men att jag kommer slita i mitt anletes svett vore kanske att överdriva, det är nog snarare deras bastur som kommer att framkalla droppar i min panna.

Till nytta kommer det definitivt att vara. Så sent som idag blev jag nämligen ombedd att göra en ny spalista för en stor damtidning med mina favoritspa i Sverige. Vilka blir det som jag ska välja ut månne…hm, tål att fundera på!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier