Nu står Nynäs på tur

Apropå gårdagens inlägg så vill jag kommentera mig själv…visst, jag fattar att alla spa inte kan se ut som en LSD-tripp från 60-talet, eller ta en med på en imaginär rymdfärd eller vad det nu kan vara. Men ändå, liiite mer variation hos dem som har muskler, mod och utrymme (både yt- och designmässigt) hade varit uppfriskande.

Vi besökte den vackra Havpaviljongen på Nynäs havsbad förra sommaren. / Foto: Kristofer Scheiderbauer

Jag nämnde nyligen här på bloggen en rad spa som har eller står i startgroparna för att förnya sig. Ytterligare ett spa som ska göra om (och som är helt ursäktade, de ska varken försöka vara lustiga eller alltför påhittiga) är Nynäs Havsbad. Ny entré, nya miljöer för badet och bastun är exempel på vad som planeras.

Som namnet antyder ligger de i Nynäshamn, vackert vid havet. Havspaviljongen integrerar klippor och bad, från behandlingsrummen kan man höra vågorna och den vedeldade bastun hör till en av de härligaste jag testat! Men visst, receptionen och lobbyområdet (eller vad man nu ska kalla det, där man sitter i väntan på sin behandling eller efteråt) var inte särskilt speciell. Och de verkade vara lite tveksamma till hur de skulle profilera sig, vilka märken de skulle ha…

Ska bli spännande att se vad och hur de gör om! Bara de går fram med varsam hand och inte rör de rätta delarna…

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier