Ny film: Aurea Spa flyttar iland på ön Sir Bani Yas

När vi nyligen kryssade med fartyget MSC Fantasia från Dubai var det huvudsakligen för att uppleva rederiet MSC Cruises nya ö-stopp på rutten; Sir Bani Yas. Ön ligger utanför Abu Dhabi, är cirka 17 x 9 km och är den största naturliga ön i Förenade Arabemiraten.

Fritt strövande djur

En del av ön är naturreservat där djurarter från Arabiska halvön och Afrika, till exempel giraffer, flamingo och geparder, strövar fritt. Om man bokar in sig på en safari kan man få se dessa. Det finns också gott om möjligheter till aktiviteter och olika sporter som att dyka efter pärlor, segla på sand, fiska, dyka, rida, vandra, paddla kaja och mycket mer.

Spa på ön

Det ska till och med finnas ett spa på ön som jag dock inte hann besöka. Vi stannade bara på den del där man går iland från fartyget och spenderade dagen med sol och bad. Nedan är ett par korta klipp från stranden och den del där fartygets spa, MSC Aurea Spa, huserade.

Utomhusmassage

De flyttade nämligen iland sin verksamhet denna dag och lät gästerna boka massage i en vacker cabana direkt i sanden. Hur mysigt som helst…men smakar det så kostar det, närmare bestämt 1300 kronor för en knapp timme.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier