Vem visste att man kunde bli så trött av att bada? Sent igår landade vi, fortfarande med blöta badkläder i bagaget, och är nu helt slut! Vi gick verkligen in för vårt uppdrag under våra dagar i Berlin och hann med att besöka och hårdtesta inte mindre än fyra olika typer av spa,

– ett prisbelönt och pyttelitet; Yi-Spa
– ett trendigt och stort; Liquidrom
– ett folkligt; Thermen am Europa-center
– ett lyxrankat; Club Olympus på Grand Hyatt

Sammanfattningsvis kan jag säga att jag blev lycklig av mötet med den sprudlande spakreatören bakom Yi-Spa, att jag imponerades av klubbskänslan på nattöppna Liquidrom, att jag rodnade över att nästan alla var nakna på Thermen och att jag gladdes åt att cityspa’t på Grand Hyatt var mer än en jacuzzi och en torrbastu.

Det finns hur mycket som helst att säga om dem alla, vilket jag också ska göra i mina kommande artiklar om dem :-). Jag ska i alla fall avslöja min senaste favoritleksak – en present jag fick på Yi-Spa: den ser ut som en korsning mellan en spindel och en ballongvisp (som är öppen i botten) och är avsedd att stimulera hårbotten med. Man trycker ner den över skalpen och drar den upp och ner varpå den skickar vällustsignaler genom hela kroppen som får huden att knottra sig!!! Helt galet – och kul :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier