Baltisk spatour coming up…

Det börjar bli hög tid att packa inför nästa sparesa! Redan imorgon tar jag färjan med Tallink till Estland där jag dels ska besöka spa- och kurorten Pärnu som jag läst så mycket om. Ska bli jättespännande!

Kommer också vara en del i Tallin där jag bland annat ska checka in på Tallinks spahotell och förhoppningsvis hinna plaska runt en del. Vet redan att det är fint för där har jag varit förr 🙂 Det ska också verkligen bli kul! Badavdelningen är kanon, och hotellet har riktigt häftig design. Lovar att berätta mer ingående i senare inlägg.

Aqua Spa på Tallink Spa & Conference Hotel.

Från Tallinn åker jag sedan över till Lettland och Riga där jag ska beta av ett par cityspa. Jag har rätt höga förväntningar för vad jag sett på bild ser det väldigt fina ut med stilren design och bra utbud. Avslutningsvis gör jag ett kort stopp över natten i Jurmala (lettisk kustort, även den med långa anor inom spa & kur) och bor på Spa Hotel Jurmala som faktiskt inte öppnat ännu sist jag var där. Ska blir riktigt intressant att se det även inifrån denna gång.

Ja, det blir en schysst spatour i de baltiska regionerna. Litauen ska jag faktiskt också till men det blir senare i höst…

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier