Asia Spa i Varberg utökar med 66 rum i ny boutiquehotelldel

Det är så roligt, jag har äntligen satt igång med att planera mina besök till alla svenska spa som byggt nytt, byggt om och renoverat, och listan är lång! Först ut blir redan i nästa vecka då jag åker ner till Varberg och tar in på Varbergs stadshotell.

Spabevandrade vet redan att här finns Asia Spa, ett alldeles speciellt toppspa i dubbel bemärkelse – det ligger högst upp i huset med vidsträckt vy från pooler och relaxrum. Den asiatiska andan löper som en röd tråd genom såväl anläggningens inredning som utbud och förutom klasser av olika slag och fina behandlingar finns varma källor, läckra bastur i en egen avdelning och en ”vitality pool” med ett 30-tal massagefunktioner.

Anledningen till besöket är, förutom att njuta av och återuppleva deras spa, att se och ”provbo” deras nya boutiquerum. Hotellet har nämligen fått utökning med hela 66 rum som alla ska vara personligt inredda med känsla för detaljer. Det tvivlar jag inte en sekund på, jag känner nämligen ägarna Anna och Lars-Olof som även står bakom fantastiska Art Garden Spa så jag känner till deras fingertoppskänsla för inredning, hantverkskunnande och orädsla för att ta ut svängarna.

Jag ser verkligen fram emot besöket trots att det blir en kort visit och många timmar på tåg. Med med en god bok, min nya lur (En Motorola RAZR, blev trött på min förra kärlek Iphone som blivit superseg och dålig) och laptopen i knät ska det nog inte vara några problem att slå ihjäl tiden :-).

Varberg – here I come!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier