The Reef – äventyrsbad i karibisk stil

reef2_low
Badande pirater på The Reef. Foto: The Reef.

Ett av alla upplevelserika destinationer i somras var Fredrikshamn i Danmark. Dit åkte vi för att bo på och bada oss igenom The Reef, ett äventyrsbad i karibisk stil.

The Reef hade jag varit nyfiken på ända sedan det för många år sedan kom en inbjudan från Micael Bindefeld till premiären. En ihoprullad skattkarta, lätt bränd i kanterna, i en träask talade om var och när det hela skulle ske – effektfullt och spännande!

Eftersom jag vid det tillfället inte kunde tacka ja har det där intresset bestått. Nu skulle vi äntligen dit! Spa var det ju inte direkt fråga om men några pooler med mer stillsam atmosfär, bastu och så vidare hade jag förstått att det sjörövarinspirerade karibiskt badet skulle bjuda på.

Att få rum var inte lätt, The Reef är ett populär familjehotell, men två nätter klämdes in i mitten av juli och via Stena Line och med bilen på färjan Stena Jutlandica tog vi oss dit från Göteborg. Redan vid incheckningen fick sonen Isac en pirathatt, mer om hotellet och själva badet i nästa inlägg…

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier