Sveriges bästa hotellspa ligger i Falkenberg

relaxpool_low

Som tidigare rapporterats vann Hotel Tylösand kategorin Sveriges ledande sparesort 2015 i årets upplaga av World Travel Awards, det som brukar kallas ”resebranschens Oscar” och som uppmärksammar de bästa aktörerna globalt i rese- och turistindustrin.

Systertävlingen World Spa Awards utsåg även Sveriges bästa hotellspa och här var det Falkenberg Strandbad som kammade hem vinsten.

Spaavdelningen på Falkenberg Strandbad, kallad The Retreat Club, är inte särskilt lik andra spaanläggningar i landet. Här väntar ingen öppen entré med stor bassäng och allmänna utrymmen, utan här har man istället satsat på lyx och exklusivitet.

pool4 Low

För att överhuvudtaget komma in måste gästen boka tid, dessutom sker besöket som en vägledd ritual mellan olika stationer och börjar med ett glas cava under presentation i en maffig läderfåtölj.

Upplyst marmor, guldkranar och afrikanskt inspirerade bastur, skrubbar och inpackningar väntar här. Efteråt kan man vila och bada lyxigt under kristallkronor i en avlång pool med havsutsikt.

IMG_0090_low

– Detta pris visar att vår satsning på ett annorlunda spa ger utdelning, sa Anders Nilsson, VD på Falkenberg Strandbad då utmärkelsen offentliggjordes. Vi öppnade upp spaavdelningen 2012 och har redan tagit en ledande position. Nu tar vi nästa steg för att förstärka vår spasatning ytterligare med exklusiva sparitualer och behandlingar med Kalahari-tema.

One thought on “Sveriges bästa hotellspa ligger i Falkenberg

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier