Spa-abstinens och dofter av nybakt

Det blir inte så mycket bloggat när jag har mycket att göra, och med ”att göra” menar jag jobb som ger betalt :-). Tack och lov skriver jag om spa så det är roligt jobb i alla fall. Enda nackdelen är att jag får sådan abstinens, svår svår sådan…hela min kropp längtar efter en skön massage, varm ånga att krypa in i, pooler att sjunka ned i…

Kosta Boda Art Hotels utomhuspool.

Som TUR ÄR bär det redan på måndag av till ett spa för lite test och research! Jag flyger ner till Växjö där jag blir upphämtad för vidare färd mot Kosta där jag ska göra återbesök på Kosta Boda Art Hotel och deras spa! Kul, kul, kul…!

Jag var ju där tidigare i somras men då var det inte riktigt färdigt och mycket byggdamm kvar överallt så det ska bli spännande att se det nu när det är helt klart, och faktiskt ganska nödvändigt också för att kunna göra en helhetsbedömning.

Men innan dess så fyller jag år! Så kvällen har jag ägnat till att baka: skurna kolakakor och choklad- och limekaka. Hela hemmet doftar nybakt :-)! Imorgon fortsätter jag med tårtan och eventuellt ytterligare någon kaka eller kanske några smarriga muffins med fin glasyr…mmm….

2 thoughts on “Spa-abstinens och dofter av nybakt

  1. Heidi, jag hoppas att du får en riktigt härligt födelsedag och blir ordentligt firad!

    Jag önskar att din bak-inspirationen smittar av sig på mig till nästa vecka då det är min ”tur” att fira den årliga dagen!

    Kramar
    Malin

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier