På väg till Hooks herrgård

Värsta äppelmust, vilket roligt namn :-) . Foto: Kristofer Scheiderbauer.
Värsta äppelmust, vilket roligt namn! Foto: Kristofer Scheiderbauer.

Igår fyllde jag år och på kvällen hade vi några vänner över för mingel och oktoberfest. Grymt trevligt och alla hade ansträngt sig att göra sig fina!

_MG_1629_1

Jag utlovade ju också en bild på min egen utstyrsel och så här såg jag ut…en äkta österrikisk dirndl av det mer poppiga slaget 🙂 . Jag kom på att jag hade utlovat bild precis när jag just hade tvättat av allt smink, tagit av smycken och skor, skulle klä av mig och lägga mig…! Så ni får tänk in lite mer ”fix” i bilden 🙂 .

Idag tog vi en härlig höstpromenad i det soliga vädret, så mysigt! Inte minst för att vi hittade en privat försäljare av ekologisk äppelmust i våra kvarter. Vi ringde på och köpte två flaskor, det blev en underbar lunchdryck!

Roligt namn också, ”Värsta äppelmust” men värsta är inte som motsats till bästa utan det är ett område här i Spånga som uttalas med distinkt ”R” och långt ä; ”vääärsta”.

I alla fall, efter en gudomlig middag av min mästerkock till man så är det nu dags att lägga ner min packning i väskan som jag drar till tåget imorgon. Då bär det nämligen av till Hooks Herrgård som ska inviga sitt nya spa med firande i dagarna två!

Vistelsen börjar med afternoon tea för att följas upp av rundvandring i nya spat och middag på kvällen samt underhållning. På måndag stannar jag kvar ett tag för att ta behandling, njuta ordentligt av deras spafaciliteter och insupa atmosfären innan det är dags att bege sig hemåt igen.

Härligt sätt att avsluta en födelsedags helg!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier