Hollywood-inspirerad CrashDiet

Gick upp 06.50 imorse…zzz…tidigt för mig som brukar såsa runt i min yukata (visserligen skrivandes men i alla fall på hemmaplan) till 8-9 minst innan jag får fart. Anledningen var morgonmötet med den hemliga detoxprodukten jag nämnde igår.

Det visade sig handla om en ny ”crashdiet”, fast att syftet egentligen mer är att man ska avgifta sig själv. Jag var – och är – mycket tveksam till allt där man inte får äta 🙂 men när de förklarade lite mer bakom produkten blev jag nyfiken. T ex att man vid vanlig diet tappar muskelmassa och varför man efteråt lätt går upp i vikt igen. Med deras (och säkert finns andra också, vad vet jag…) diet förses kroppen med protein och aminosyror för att motverka just det, så att man istället tappar fett. Mest intressant tycker jag det är ur den ”detoxifierande” aspekten. Vem vill gå omkring som en soptipp inuti (dessutom kan ju inte kroppen ta upp näringen på optimalt sätt då). Dessutom känns det betryggande att den som utvecklat konceptet är en finsk läkare (som arbetat med det finska hockeylandslaget bl.a.).

Så nu sitter jag här med ett paket Crash Diet och funderar på om jag ska orka ta mig igenom de 10 fastedagarna för att se om jag verkligen blir frisk, smal, ren och strålande vacker….ska se vad schemat säger, lovar att jag ska berätta om/när jag sätter igång i alla fall, så håll utkik!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier