Lika attraherar lika. Kolla bara; här går jag och tänker vårstädning, detox, inre reningskur, slimming och testar allt från infrarött ljus till anti-cellulit-behandlingar. Vad hittar jag i en randig tygpåse mitt framför näsan på mig på skrivbordet? Tre nya produkter för exakt detta syfte från Weleda som jag inte ens testat ännu!!! Skam och skandal.

Det här säger kanske flera saker. 1, Mitt skrivbord är ganska stökigt. 2, Mitt skrivbord är ganska stort. 3, Mitt skrivbord är fyllt med produktprover jag knappt hinner med att se över (längtar efter min praktikant som kommer i slutet av månaden). Eller är det bara så att man öppnar ögonen lite extra för det som sysselsätter tankarna för tillfället? Förmodligen.

I alla fall. Nu ska här testas! Har redan en kanna bredvid mig med vatten mixat med Weledas ekologiska björklövsextrakt, en tre-veckors-kur som ska verka renande. Snart hoppar jag in i duschen för att köra den matchande björkskrubben som ska öka blodcirkulationen, stimulera och öka elasticiteten i huden. Avslutningsvis ska man massera in Birch Cellulite Oil på lår, höft och rumpa. Den innehåller utöver björkblad även extrakt från rosmarin som verkar stimulerande på mikrocirkulationen.

Okej, resultat avrapporteras om tre veckor så får vi se vad det har gett…

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier