Naken i händerna på Fröken Sverige

Jag berättade ju aldrig om den där anti-cellulit-behandlingen jag tog på Ystad Saltsjöbad. Först och främst måste jag bara berätta att de har Decléor, MD Formulations och Prioris produkter. Den här behandlingen var med Decléor. Jag blev genast trygg för jag har jättebra erfarenhet av märket.

Minns en gång för många år sedan när jag hade förmånen att få en kroppsbehandling av Johanna Lind-Clausén, ni vet hon söta med de djupa skrattgroparna som blev vald till Fröken Sverige 1993 (idag arbetar hon som utbildare inom hud- och skönhetsvård och är lika bra på det måste jag säga som hon är vacker!). I alla fall – förutom att den behandling hon gjorde på mig (Aroma Detox) fortfarande ligger någonstans 10-i-topp över proffsiga spaupplevelser så glömmer jag aldrig slutresultatet: mina tajta jeans satt löst när jag gick därifrån! Så det så. Aroma Detox funkar och är grymt slimmande (i alla fall om man har en f.d. Fröken Sverige som utför den – det är allt jag kan garantera!).

Den jag fick på Ystad Saltsjöbad kom inte riktigt upp i samma nivå (typ omöjlig utmaning) men var ändå bra. Först fick jag en skrubb på lår, stuss och mage (hehe, bad om extra behandling av magen, det området ingick inte egentligen). Upp och duscha. Sen fick jag en massage med ett av Decléors typiska aromabalsam (tror det var det som heter detox, det luktade i alla fall svartpeppar och basilika). Sen fick jag nog en mask också ovanpå (var rätt dimmig vid det här laget så minns inte riktigt, aromabehandlingar är kraftfulla) som fick ligga på ett tag medan jag vilade.

När terapeuten kom in i rummet igen så nämnde jag hur varmt det blivit från värmemadrassen under mig. ”Men du ligger inte på någon värmemadrass” sa terapeuten då. Va? Nä, det var aromaoljorna som fick igång cirkulationen och värmen i kroppen så pass att det kändes som någon låg på med blåslampa! Häftigt!

Efter ännu en dusch fick jag slutligen en body lotion på kroppen i samma serie som gjorde att jag gick och luktade kryddträdgård resten av dagen. Men det var det värt – superskönt och framförallt; tror allt jag fick liite snyggare lår också!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier