Varning för stelnat kollagen – i huvudet!

Igår fick jag veta att jag låg i riskzonen för stelnat kollagen, i hårbotten! Inget man direkt gick och funderade på eller oroade sig för, men det är sådan information man kan få om man bokar in sig på en hårspa-session. Avhjälps i förstadiet med massage, har det redan stelnat till får man ta till kemikalier.

En annan betydligt roligare effekt var att jag igår blev kär. I mig själv! 🙂 Och allt tack vare frisören och den skickliga färgteknikern David på salong Haven i Stockholm. Jag har geniförklarat honom förut så jag borde kanske ligga lite lågt så det inte stiger honom åt huvudet alldeles men samtidigt, det är härligt att vila sitt hårs öde i händerna på en frisör som så uppenbart är hängiven sitt jobb.

Hade jag haft med datorn på stan igår och varit uppkopplad hade jag bloggat direkt efter mitt besök på Haven. Med följd att de förmodligen hade blivit nedringda, Haven är nämligen Heaven! Himmelskt alltså. Jag blev bortskämd i nästan två timmar med hårtvätt, massager och inte mindre än tre hårinpackningar (!). Dessutom får man ett glas vin om man vill ha… vad vet jag, det är kanske vanligt numera, men jag tyckte det kändes väldigt sydeuropa – och lyxigt!

1200 kr för all denna njutning som dessutom gjorde mitt hår silkeslent, toppat med en föning som alltså fick mig att bli lite förälskad i mig själv (för att David fick mitt hår att se så glammigt ut), ja, det är väl inte dyrt?! Nej, dit med er, alla ni som vill ha lite hår-pampering inför sommaren och som njuter av en riktigt djupgående hårbottenmassage.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier