Styling utan kompromisser

Inspirerad av fredagens hårspabehandling, har jag just gått igenom mitt schampoförråd. Det var tur för mitt Paul Mitchell Tea Tree-schampoo hade läckt. Det tog sin lilla tid att rengöra alla andra flaskor och kartonger som var helt nersölade med tea tree-doftande grönt klegg. Rena är de i alla fall nu.

När jag var klar med det valde jag ut vad som ska stå lättillgängligt i badrummet den närmaste tiden. Som jag skrivit förut stylar jag med jämna mellanrum om, dels för att det ska se snyggt ut (det här är lite pinsamt men jag kan inte låta bli att färgkoordinera produkterna… eftersom jag har så mycket att välja på hemma så kan jag göra det, dock skulle jag aldrig göra det på bekostnad av syfte), dels för att behoven ändras.

Mina mjäll är nu till exempel borta (puh, skönt det, se inlägget från den 3 april) så nu kan jag gå över till att balansera och lugna min hårbotten, som enligt David alltså var pyttelite stressad fortfarande, och som jag tidigare skrev; hade på väg att få stelnat kollagen (!).

Så snart min sambo tuggat i sig sin frukost här så ska vi ut och leta gardintyg till vårt sovrum, jag vill ha tunga hellånga draperier i dubbla lager à la hotellrum för total mörkläggning så jag kan sova riktigt gott. Men precis som jag inte kompromissar på vare sig utseende eller syfte när det gäller spaprodukter måste gardintyget inte bara vara funktionellt; det ska vara grymt snyggt också!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier