Igår var min sambo på Salt och Hav Spa. Nu ska ni dock inte tro att det var lätt att få dit honom. Jag gav honom ett presentkort på en ansiktsbehandling på hans födelsedag. I februari! Ett tag hade han slarvat bort presentkortet (sa han i alla fall…), när han väl hittade det så var det till slut jag som fick boka in honom på en tid, veckorna bara gick och gick och han kom liksom bara aldrig till skott!

Men det var då. Igår kom han hem och kunde inte sluta prata om hur fantastiskt det hade varit, hur skönt och avkopplande det var, och hur BRA terapeuten varit (Tack Anette för att du tog lika bra hand om honom som du gör om mig!). Han hade till och med bokat in sig genast PÅ ETT BESÖK TILL! Så nu är det inte bara mitt stamspa antar jag utan på väg att bli vårt ;-).

Men varför ska det vara så svårt att få killar att fatta hur härligt det är med spa? Är de rädda för att verka fjolliga eller vad? Det är synd, för de går ju verligen miste om skön njutning, avkoppling och alla vill väl kännas sig lite fräschare om de kan? Jag är i alla fall stolt över min kille som vågar prova! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier