Test av: trädgårdsinstallerat vattendisco

Nu ligger jag efter igen :-). Har egentligen en massa härliga produkter här att berätta om men det får vänta. Tar nämligen strax min väska och åker till Frihamnen för att där kliva ombord på Silja Serenade. Jag ska till Helsingfors där jag ska närvara vid en stor invigning imorgon av en ny Spa & Wellness-anläggning som heter Flamingo. Men mer om det också senare.

Det jag ville hinna skriva lite kort om nu är vad jag gjorde igår, eller rättare sagt testade. Jag och sambon var hembjudna till vänner som just själva köpt, och dessutom börjat sälja, en särskild slags trädgårdspool med jetstrålemassage; CalderaSpas.

Den var väldigt high tech! Snyggt silvrigt grå, rejäl och stor nog för sex personer att hoppa ner i, och med en massa olika funktioner. Förutom att den hade ett minivattenfall, bubblade, strålade och masserade, så hade den högtalare så att man kunde spela musik samtidigt plus att den var utrustad med färgade lampor så att vattnet lystes upp när man badade. Det var som ett helt vattendisco! Och faktum är att de berättade att de betat av ett antal coola poolpartyn redan.

Bäst var dock när husets herre Erling demonstrerade att det även gick att släcka ner alla ljus, tysta all musik, stänga av alla funktioner och bara ligga stilla i mörkret (det här var sent på kvällen) och titta upp mot himlavalvets stjärnor. Lyx! Jag förstår att de är nöjda med sitt köp. Och de lär inte ha sålt sin sista Caldera-pool…

One thought on “Test av: trädgårdsinstallerat vattendisco

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier