Pulse Point Balm räddningen en måndag efter semestern?

Måndag och slut på ”semestern” även om den var väldigt jobborienterad den också. Alltså skämmer jag bort mig med allehanda knep för att hålla humöret uppe 🙂

* Morgonpromenix – check.
* Dusch med aromaterapeutisk duschcreme – check.
* Härlig insmorning med honungsdoftande kräm – check.
* God frukost på balkongen med morgontidningen – check.

Nu måste jag dock ta itu med dagens jobb. Som tur är handlar det om att skriva om mitt favoritämne spa. Jag har en drös beställda artiklar att producera fram de närmaste veckorna så det känns som en bra jobbstart trots allt, och material har jag ju att ta av efter den senaste tidens alla resor!

Ett litet produkttips vill jag dock flika in, med tanke på den där morgonduschen… den underbara duschcremen jag använde; en Aromatherapy/ foaming shower gel i en brun liten plastbehållare, är från The Body Shop . Tyvärr verkar den dock inte finnas att köpa längre är jag rädd för. Själv hittade jag flaskan i mina ”gömmor” men jag kan inte se den på deras hemsida längre.

Liknande produkter från The Body Shop finns däremot i deras nya Wellbeing-serie med fyra inriktningar; Total Energy, Deep Sleep, Pure Detox och Divine Calm. Varje serie har en rad produkter med olika syften beroende på vilka eteriska oljor de innehåller; energigivande, avkopplande, renande eller djupt nervarvande.

Ett roligt exempel är Pulse Point Balm i Total Energy-serien som masseras in till exempel på handlederna eller bakom öronen. Den mjukgörande produkten innehåller bland annat guarana och ingefära, och har en fräsch uppfriskande doft. Är det sömnen som du har problem med tycker jag du ska prova Dreamy Pillow & Body Mist i serien Deep Sleep. Produkten sprayas på kropp, kudde eller lakan före sänggåendet för en lugnande effekt. Själv ska jag hålla mig borta från just den nu eftersom jag behöver uppbåda all energi jag kan för att jobba effektivt idag :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier