Att duscha sig till gott humör

IMG_20151223
Kerstin Florians Chamomile Body Scrub. Foto: Heidi Rovén.

Vissa mornar känns inte som andra. Ni vet de där då man vaknar på fel sida. Lyckligtvis hade jag inte en sådan dag idag, men dock för några veckor sedan…

Mitt bästa tips då är att ta sig lite extra tid i badrummet. Se det som en investering för resten av dagen. Det är värt det, jag lovar! Det var många år sedan jag kom på att det faktiskt går att duscha bort dåligt humör, och det fungerar än.

934-4-chamomilebodyscrub_177ml_lo

Själv satte jag just denna morgon på duschen, lät vattnet rinna tills det blev ångande varmt i badrummet och fattade sedan tag om min räddare Kerstin Florians kroppsskrubb med kamomill; Chamomile Body Scrub.

Först fick huden värmas, mjukas upp, masseras av regnduschens mjuka strålar, sedan flyttade jag mig lite åt sidan, tog en klick skrubb och började massera kroppen från topp till tå, hela huden, länge och väl.

Det gör så enormt mycket för välbefinnandet att ge sig själv den här tiden då och då. Har man den inte på morgonen får man göra det på kvällen. Massagen, dofterna, värmen och så resultatet: en sidenlen hud som öppnar sig för efterföljande hudvård…

Kerstin Florians kamomillskrubb är krämig, aromatisk och full av såväl eterisk gran- och kamomillolja som finkornig pimpsten. Den är lätt pärlemorskimrande och håller sig fint på huden medan man masserar. Granoljan rengör, stimulerar cirkulationen och ska vara bra för både muskler och leder. Kamomill ger avslappning och lugn för hud och sinne. Kornen slipar fint och gör att huden tål att masseras länge utan att det blir för hårt eller grovt.

När jag klev ut var det med ett helt annat sinneslag, och en supermjuk hud! Så enkelt men det här knepet fungerar verkligen, att ta en härlig produkt och duscha sig till gott humör! Testa du med.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier