Ansiktsmasken som ger pärlskimrande hy

Jag är mitt uppe i en spabehandling. Jo – det är sant! Hur jag då kan skriva samtidigt? Hemmaspa 🙂

Först var jag faktiskt på gymmet och hårdtränade magen. Stuss, armar och rygg fick sig en liten omgång också. Sen när jag kom hem och gick in i duschen skrubbade jag hela kroppen med Ole Henriksens citrongräsdoftande kroppsskrubb, mmm. I början tyckte jag den var löjligt dyr, men nu när jag ser hur länge burken räcker så har jag ändrat uppfattning. Dessutom älskar jag doften.

Ja, sen när jag var klar med det så kom jag på att jag skulle öppna ”party kitet” från Comfort Zone. Jo det står faktiskt så på påsen, och inte för att jag har ett party här ikväll (annat än ett spaparty då för mig själv – sambon är på herrmiddag…) men det är ju aldrig fel att bli lite extra snygg inför veckans sista möten!

En av produkterna i påsen var en ansiktsmask, och det är den jag nu sitter med; Absolute Pearl Mask från Comfort Zone. En härlig mask med gelékonsistens som doftar milt och fräscht och som ska ge huden en massa lyster. Vid regelbunden användning ska man även få en jämnare hudton och mindre framträdande pigmentfläckar.

Oops! Dags att tvätta av den!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier