Atkins-veckan är igång!

Arrrggh! Hjälp! Har inget vatten! Grannarna renoverar och därför är det avstängt nästan hela dagen. Men har som tur är fyllt upp massor av PET-flaskor så jag ska nog överleva ändå :-).

Annars började jag morgonen med några yogaövningar och en dusch och självklart min vanilj och blodapelsindoftande lotion…nu ska jag fixa frukost, men det blir inte det vanliga. Har nämligen bestämt mig för att testa att äta Atkins den här veckan (måste ju ha koll på vilka dieter som funkar, hur de känns etc) och enligt menyn är det därför ägg som gäller. Som tur är får man piffa upp dem med både grönt, ost och bacon.

Egentligen är det min pojkväns (förtjänst? fel?) att vi har Atkins-vecka. Jag ville nämligen minska midjemåttet och bad om hans stöd; ”du får välja diet!” sa jag och försökte låta uppmuntrande. Gissa vilken han tar? Självklart den fettbaserade där både grädde och bearnaise är tillåtet… Det känns otroligt skumt att banta med fet ost! Men det verkar funka. Har redan tappat 0,7 kg på ett dygn. Ska bli spännande att se vad vågen säger i slutet av veckan.

Atkinspyramiden är omvänt vad vi fick lära oss i hemkunskapen.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier