Vilken är den bästa och mest komfortabla spabilen?

Just nu äger vi både en Tesla och en Rolls-Royce. Vilken blir det vi kör i sommar?

Ni kanske såg min instastory nyligen, om vad vi trodde kunde vara den perfekta spabilen? Häromveckan provkörde vi nämligen en lyxig Bentley Flying Spur med inbyggd massage i sätena. Ja! Massage! 😀 Vi föll pladask, och ringde tillbaka nästa dag för att köpa den. Bara för att få veta att någon annan hunnit före.

So what tänker ni kanske nu. Nåja. Storyn började såhär. Vår ”vanliga” bil blev stulen. Från vår egen garageuppfart! Så fräcka är tydligen biltjuvarna! Extremt surt och irriterande. Min favvo-suv är nu alltså långt borta, gissningsvis utanför landet. Och nu står vi här med en ovälkommen situation att lösa. Vid ett galet dåligt tillfälle dessutom!

Semester (med bilbehov) på ingående, hitta tiden att leta ny bil vi kan känna oss nöjda med, pengar att lägga ut – som vi ännu inte fått från försäkringen etc. Ja suck…

Jakten på bästa spabilen har börjat

I ett försök att lösa allt detta spontan-shoppade vi häromdagen en Tesla model S. WOW säger jag bara. Sååå skön, sååå snygg! Och det här med elbil känns väldigt tilltalande måste jag medge…en bil med en laddkabel man bara pluggar in i väggen och ett par timmar senare är det bara att köra! Är de dessutom äldre så är det gratis att ladda på Teslas egna laddstationer. G R A T I S. Yes. Men, den här Teslan hade tyvärr ett par oväntade frågetecken som nog ändå får oss att dra oss ur köpet…jag gråter!

Kvar står vi med en Rolls-Royce. Inte heller helt illa att rulla fram i skulle nog de flesta tycka. Vi inkluderade. Detta är dessutom limousinmodellen av Silver Spur III, som tidigare lär ha tillhört Naruhito, numera Japans kejsare. Duger det åt en kejsare ska det väl duga åt mig, men den ju inte den enklast att fickparkera när man ska ner till det lokala centrumet för att köpa ett par liter mjölk. Inte för mig i alla fall som bara suttit i baksätet. 😉 Så hur det än blir med den behöver vi en bil till.

Rolls-Roycen invändigt.

Denna vecka har vi därför både en Tesla och en Rolls-Royce, om ett par veckor kanske vi inte har någon av dem. Vi får se. Jakten på den ultimata spabilen fortsätter. Den behöver kanske inte ha jacuzzi i baksätet men den ska vara mjuk och tyst att köra, inge lugn och harmoni och självklart får den gärna ha features som massage i sätena!

Har du något tips på bilmodeller att dela med dig av? Lämna gärna en kommentar!  

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier