Shanti, shanti – undrar vem som är viktguden?

Twistar, prayer-position, shanting och balansövningar – det är vad jag ägnar mig åt på måndagkvällarna! Måndagar har blivit något av en favoritdag i veckan tack vare den här yogakursen. Det är inte lätt, det är ganska svettigt och jag är inte alls duktig – MEN det är roligt, jag mår fantastiskt bra av det och faktum är att jag tror jag blivit lite lite liiiite bättre på att göra i alla fall vissa av övningarna. Fast idag kändes det som att jag var tillbaka på noll (nåja, inte riktigt kanske). Jag var stel efter resan som inneburit en hel del stillasittande och allt för lite tid för träning och stretch. Dessutom för mycket god mat, hrm. Vem kan stå emot ett helt bord som fylls av hoummus, goda bröd, auergineröror, taboulleh (hur det nu stavas), olika grönsaksmixar mm och sen goda grillspett eller fina fiskar och skaldjur? Inte jag! Så midjemåttet är väl inte vad det borde, vilket nu får bli de kommande veckornas mission: att försöka göra något åt det. Ett tag funderade jag faktiskt på den där crashdieten jag skrev om tidigare, men idag på yogan var jag glad att jag skjutit upp det; jag hade svimmat utan energi i kroppen, jag blev rejält trött ändå. Istället har jag ökat på vätskeintag, grönsaksdelen och minskat portionerna. Ska ta upp den juicemani jag hade i höstas igen också. Men det berättar jag mer om imorgon!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier