Sammanträffanden, när livets trådar flätas samman…

Jag tycker det är festligt med olika sammanträffanden, hur saker knyts ihop ibland. Plötsligt stöter man på samma tema / personer fast från olika håll.

Häromveckan blev jag kontaktad av en läsare (tillika terapeut på sätt och vis) som gav mig lite boosting och ett tips. Och jag älskar att bli tipsad om saker som kan leda till mer hälsa, bättre hälsa eller bara mer genuin självutveckling – så självklart lyssnade jag.

Tipset var både en bok och person kan man säga; Signs of the Universe av Ulla Suokko. Hm. Namnet lät bekant. ”Hon har haft ett uppskattat TED talk” fick jag veta. Hade jag inte sett JUST det? Jomen visst. Ganska nyligen till och med, en trött kväll i sängen låg jag faktiskt och lyssnade på olika TED talks. Första och enda gången. Lite lustigt alltså! Självklart beställde jag hennes bok. Den har inte kommit än men när den kommer sätter jag klorna i den direkt!

En oväntad kontakt

Idag när jag gick min dagliga långpromenad lyssnade jag på ännu ett avsnitt av Framgångspodden. Tipset fick jag från Viktor Frisk som både varit med själv och lyssnat igenom alla avsnitt som inspiration. Viktor tog kontakt när vi båda var på besök i Furuviksparken; han med sitt företag Reach som var där för att spela in en reklamfilm och vi för Spabankens systersajt Familjeparker.se. Nyligen var vi också i kontakt om min senaste spabok. Han vill läsa den säger han… och det klart han ska få eller vad tycker ni? 🙂

I alla fall. Avsnittet jag lyssnade på idag hade Hugo Rosas som gäst. Jag hade ingen aning om vem han var, men som vanligt var det väldigt spännande att ta del av ännu en framgångssaga. Hugo var väldigt ”down to earth” och sig själv, verkade ärlig och genuin tyckte jag. Alltid härligt med sådana personer.

Six degress of separation

Nu när jag satte mig för att jobba igen med en kopp kaffe så googlade jag upp han sajt lite snabbt. Hans bloggkarriär verkar vara nedlagd men det stod om ett nytt företag han startat; Cleandrinks. Jaha se där, ännu ett av dessa sammanträffanden! Den har jag precis smakat och skrivit om, i alla fall varianten Sav:d, tillverkad hos Kullamust på äpplen och päron.

Inget socker eller ”onödiga tillsatser” som det, men berikad med vitaminer, mineraler och koffein. Målet är att det ska vara den renaste funktionsdrycken på marknaden med hög kvalitet på alla ingredienser. Jag tränar inte så hårt att jag behöver dricka funktionsdryck, rent vanligt vatten duger gott. Men jag är en nyfiken själ av naturen så det var kul att testa den, och den är riktigt god kan jag hälsa. 🙂

Eftersom jag verkar vara inne i något slags six degrees of separation-flow just nu är jag jättespänd på vad som händer härnäst! Det gäller att vara öppen för universums tecken. Vem vet vad dessa sammanträffanden vill säga? 😉

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier