Min badtokiga lillkille, gissa vad han gjorde?

Bada är toppen tycker Lille T! 🙂 Foto: Heidi Rovén.

Kan inte låta bli att dela med mig av en liten badrelaterad anekdot med avseende på vår nya annonsör; MARIA ÅKERBERG (MÅ).

Som jag tidigare berättat badar jag min minsting i ekologiska badprodukter från MARIA ÅKERBERG, avsedda för bebisar. De känns härliga och doftar gott och det är fler än jag som gillar dessa bad! 🙂

En badälskare av rang

Theodor (numera 16 månader), sätter snabbt fart mot badrummet när han hör orden bad och bada. Han fullkomligen älskar det, och lika glad som han blir av att få komma ner i det varma väldoftande badvattnet, lika ilsken blir han när mamma tycker att det är slutbadat och dags att gå upp…

En gång nyligen tog hand därför saken i egna händer (eller vad man ska säga), och följande scenario utspelades:

Efter att jag badat lille T länge och väl, lyft upp honom, torkat, smort honom i hans rum (också med en produkt från MÅ, nämligen den här sköna babyprodukten) och satt på honom en gosig pyjamas – bar jag honom till pappa i köket och skulle bara plocka undan snabbt i hans rum.

Tillbaka i badet

Det tog inte ens en halv minut och när jag kom in i badrummet igen för att tömma ut badvattnet i baljan hajjade jag till – för där satt Theodor igen, i badet, fullt påklädd med blöja, strumpor och allt – inklusive ett nöjt leende på läpparna!

Åh vad jag önskar att jag hade haft sinnesnärvaro att plocka fram kameran då, den bilden var obetalbar!!! 😀

Lillkillen tycke helt enkelt inte alls att det var slutbadat och hade sprungit tillbaka i samma sekund jag hade satt ut honom i köket. Vattennivån var låg så det var ingen som helst fara, men det var bara att klä av honom och börja om från början med att torka etc.

Jag kunde ju inte ens bli sur utan bara skrattade, det var så otroligt busigt av honom och samtidigt ett så tydligt bevis på att det här med bad: det gillar han verkligen. Särskilt om badprodukterna är så härliga. 😉

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier