Mette Cosmetique på Vasagatan 7A

mii

Igår var jag på ett trevligt event anordnat av Helsingborg-baserade Mette Cosmetique här i Stockholm. Anledningen var att de dels ville presentera sitt nya make up-märke Mii  Cosmetic (de har märket Art Deco sedan tidigare) men också att Susanna Porras från ph Formula var på besök och pratade om märket till en demo av deras skin resurfacing.

img_20160927_190115

På grund av min dagbegränsning med barn hade jag fått en plats på kvällseventet som egentligen var för hudvårdssalonger. Jag hade därför fullt sjå att hänga med i de snabba vändorna om funktioner och produkter!

img_20160927_182713

Under kvällen visades också en lättare make up med produkter från Mii. Det blev ursnyggt och såg så lätt ut! (Tyvärr strejkade min överbelastade telefon som jag fotade och filmade med och detta upptäckte jag först hemma; inga bilder eller filmer som jag tog från detta har lagrats… 🙁 )

Mii har också hudvårdande produkter som BUS, kroppslotion mm samt en hel serie med produkter från ögonbryn. Här tände jag till rejält, är så inne på bryn (ehum, främst att få till mina egna och få dem att se något sånär ut som de en gång gjorde…)!

Mii har färg, vax, skuggor, highlighters och ett slags täckstift som man kunde måla utstickande (oönskade) bryn med till dess att man hade sitt återbesök på sin salong för att fixa till dem igen. Detta verkade vara en väldigt fiffig produkt, för den som kan låta bli att noppa stråna så fort de petar ut vill säga… 😉

Allt ramades in av fantastiskt goda lyxiga snittar, vin och godis samt en hel del härliga skratt. Allt som allt en supertrevlig kväll med andra ord! Jag fick också med mig fina produkter hem att prova och kommer berätta om dem allt eftersom jag testar dem.

Om en knapp vecka väntar också ett behandlingstest, så stay tuned…mer inom kort alltså!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier