Ladda inför solsemestern med både hudpiller och kräm!

Det här tipset borde kommit långt tidigare men bättre sent än aldrig som ni vet :-)…

Häromdagen när jag lagade mat letade jag efter en särskild krydda och vad hittade jag längst in i skåpet om inte ett paket Imedeen Tan Optimizer! Perfekt att börja ta nu inför semestern då man kommer att vistas mer utomhus och utsättas för solljus (om nu den där ”himmelslampan” behagar lysa…).

Produkten ska förbereda huden inifrån och stimulera den naturliga produktionen av melanin (det skyddande pigmentet) så att huden blir mindre röd och solkänslig. Självklart inget som ersätter användandet av en bra solskyddsfaktor men med allt fler rapporter om solrelaterad hudcancer kan man inte vara nog försiktig… Att huden sedan också ska behålla den solbruna färgen längre gör ju inget. Visserligen är tiden förbi då jag tyckte att brunast var bäst men lite friskare färg piggar faktiskt upp, och i måttliga doser och försiktighet producerar solljuset D-vitamin i våra kroppar och ger oss även en humörkick.

Vid ett tidigare försök då jag tog dessa piller (fyllda med både C- och E-vitamin samt naturliga extrakt) fick jag faktiskt utslag, men vem vet – det kan ju ha varit något annat. Jag ska i alla fall pröva igen nu så får vi se.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier