Hjälp, jag kan inte medicinera!

Corona slår på så många fronter som vi inte har koll på eller förväntar oss. Jag kom till exempel på att jag borde fylla på mitt medicinförråd då jag har läkemedel jag tar regelbundet (för förmodligen medicinera resten av livet).

Eftersom rekommendationen är att hålla sig hemma så mycket det går och jag själv inte heller vill utsätta mig för mänsklig kontakt mer än absolut nödvändigt så bestämde jag mig för att gå den smidiga vägen via ett online-apotek.

Den här tjänsten är verkligen fantastisk, (nej detta inlägg är inte sponsrat, jag nämner inget apotek som ni ser!); man loggar in på valfritt apotek på nätet med sitt bankid, får upp sitt recept och beställer. Och man kan få gratis hemleverans, hur smidigt liksom!

Restnoterat på obestämd tid…

Sagt och gjort, jag beställde först hos ett apotek – och fick svaret att läkemedlet var restnoterat. Attans. Testade nästa och det gick igenom. Tills det kom ett mail om att jag inte kunde få mina vara för att det var slut hos leverantören. Men hjälp, vad gör jag nu?! Jag får inte tag i mitt läkemedel!

Om det beror på Corona och folk nu börjat bunkra inte bara pasta och toapapper utan även läkemedel vet jag inte, men jag har aldrig varit med om detta förut. Jag har ingen aning om vad jag ska göra! Börja åka runt för att se om det finns inne på något apotek har jag ingen lust med för apoteken är väl fulla av sjuka människor som är där för att köpa mediciner av olika slag…

Känner mig seriöst oroad men ska ringa min husläkare och se vad han säger. Förmodligen inget vettigt alls, som vanligt alltså. 🙁

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier