Lycka är en söndag vid havet med träning och spa!

Ah, underbart, nu är jag här och igång! Det känns som Sydeuropa! Solen strålar med fullkomligt vansinnig lyskraft och i loungemöblerna bredvid den turkosa poolen sitter folk och chillar och har det bra. (Det kommer bli grymt mysigt i sommar!) Efter lite receptionsmingel med många ”spakändisar” i branschen checkade jag in på mitt mysiga rum med egen balkong och utsikt över sandstranden och havet. Vill redan tillbaka…

Jag är förstås inte i Sydeuropa utan i Skåne (skåningarna själva skulle nog gärna vilja hävda att det är ungefär samma sak dock…) på spahotellet Ystad Saltsjöbad. Redan har jag hunnit med att styra upp mina behandlingar, kolla in spaavdelningen och vara med på ett träningspass. Jag har kört pilates med boll vilket var kul och svettigt. Efter min pilatesvecka på Teneriffa (då vi körde 2-3 pass per dag) har jag hyfsad koll på powerhouse, bålfokus, vikten av stabilitet där osv. men här krävdes dessutom verkligen bra balans. Säkert något man ytterligare tränar upp med tiden. Inte alls dumt pass faktiskt.

Nu ska jag tassa ner igen i min bikini och badrock och bada bastu, testa poolerna och de där schyssta orientaliska sängarna de har som står vända ut mot en hel glasvägg. Man tar lite frukt, en bok eller ett par tidningar och så kan man ligga där och slappa – inte helt fel eller hur?

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier