Stjärnbeströdd kryss med möjlighet till vattenterapi

Galaxys relaxavdelning med fräscht vita lounge-aktiga möbler.

Igår var vi i en annan Galax skulle man kunna säga, för att använda Tallink Siljas egna ord :-). De hade bjudit in till en VIP-kryssning med deras nyaste fartyg Galaxy, som också ska vara Östersjöns största (av ”Finlandsfärjorna”). Anledningen till partykryssen var att hon nyligen bytt rutt till att gå mellan Stockholm och Åbo, perfekt för oss svenska Östersjökryssare alltså som nu får tillgång till det här fräscha och moderna transportalternativet.

Det var en superkul kväll! Bland annat så dansade vi till en liveshow med Rongedahl, minglade med trevligt folk, åt gott i en av fartygets fem restauranger (bland annat har de en rysk och en gourmetrestaurang ombord) och testade både barutbudet och shoppingen.

Galaxy har även en fin relaxavdelning, även om den inte riktigt kan klassas som ett spa. Man kan inte få behandlingar, men man kan basta och bada. En bra uppvärmning alltså om man till exempel siktat in sig på ett spabesök när man anländer till Finland. Själv var jag ju till exempel på Spahotellet Nådendal och Holiday Club Caribia strax utanför Åbos centrum i somras, besök som det går att läsa mer om här på bloggen (skriv t ex in hotellnamnen eller åbo i sökfönstret).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier