Gyllene Tider ombord på Birka

Gyllene Tider-fans blir säkert lyckliga över att det nu är möjligt att bli knådad av en av bandets medlemmar ombord på Birka Paradise, i alla fall på tisdagar mellan 13 januari och 10 mars nästa år.

Micke ”Syd” Andersson, trummisen i Gyllene Tider, har nämligen startat en ny yrkeskarriär – som massör, och ska nu ”gästspela” på kryssningsfartyget.

Säkert har han nytta av att kunna hålla takten i sitt nya jobb (jag säger alltid att en bra massör måste vara musikalisk) men framförallt är det flera års studier i kinesiologi som han har att falla tillbaka på, och sin specialitet Lomi-lomi, en hawaiiansk massageform som ska ha helande egenskaper.

Jag håller på att ta reda på om han ska massera hawaiianskt eller inte när han är ombord, det skulle ju passa ypperligt med tanke på Birkas badavdelning ”Paradise Beach”!

Åh…sol, härligt, precis som på Hawaii! Undrar om Micke är ledig att ge sin lomi-lomi?

One thought on “Gyllene Tider ombord på Birka

  1. Självklart kommer Micke erbjuda sin hawaiianska Lomi Lomi. För den som inte får plats hos Micke så finns våra andra fantastiskt duktiga spaterapeuter ombord som kan erbjuda allt från ansiktsbehandlingar till lyxiga chokladbehandlingar för hela kroppen./Välkomna hälsar Birka Paradise!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier