Från spabuffé till à la carte!

Det har varit magert med inlägg på sistone, jag vet! Och den här veckan ser inte direkt lättare ut men jag ska göra mitt bästa för att förse er med lite nytt på spafronten, inte minst från min senaste sparesa som jag kom hem ifrån i lördags.

Påsken tillbringade jag nämligen på Gran Canaria för att göra sparesearch. En hel vecka inriktades på temat wellness med spabesök och sportaktiviteter i form av bland annat golf, även om jag också hann med att göra lite yoga i gryningen och besöka gymmet på Hotel Sunprime Atlantic View där vi bodde. Matdelen ska vi inte tala om, jag gjorde tyvärr lite för mycket reserach på det området (!) så nu måste jag gå på slimmande grönsakssoppa hela denna vecka för att komma i form igen :-O

Thalasso centret på Lopesan Villa del Conde, Gran Canaria.

Spabesöket på Sunprime kan ni läsa om här tidigare på bloggen, det jag främst vill berätta om just nu är att jag uppgraderat mina spaupplevelser flera steg – och livet kommer aldrig bli detsamma igen 😉 Jag har gått från att ha varit en buffégäst inom spa skulle man kunna säga till att ha upptäckt à la carte-menyn! På denna resa hade jag nämligen en ”första-gången” upplevelse i form av att ha fått behandling i EGEN SPASVIT. Jag är faktiskt ganska mallig för det 🙂 Det var grymt läckert! Den stora spasviten låg i anläggningens trädgård och hade stort panoramafönster ut mot havet samtidigt som jag fick tillgång till en egen privat saltvattenpool där jag efter behandlingen kunde fortsätta massera axlar och stela muskler med hjälp av jetstrålar. Spaanläggningen – som även i övrigt var riktigt läcker med allt från olika bastur, ”adventure showers”, floating pools, kneippbad med mera – låg i anslutning till det flotta lyxhotellet Villa del Conde i området Meloneras. Men man måste inte bo där för att få tillgång till spacentret. Entrén för icke hotellgäster kostar 35 euro.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier