Avspända muskler och ett spännande möte

Plask, plask, någon gör ambitiösa längder i poolen nedanför vår balkong. Själv har jag precis varit på Prime Spa här på Sunprime Atlantic View, Gran Canaria. Trots en serie solhälsningar i morse (utomhus vid poolen, gissa om det var skönt eller skönt 😉 och en stunds morgonstretch, kände jag mig stel efter resan. Därför prövade jag en Feet & Leg Massage som ska hjälpa trötta och stela muskler att slappna av och få igång blodcirkulationen.

Mina stela vader får massage av terapeuten Natalie på Prime Spa.

Jag hann inte sitta länge i den ljusa och trivsamma lilla loungen med en matta som ser ut som oklippt sommargräs, innan terapeuten Natalie dök upp och ledde vägen till behandlingsrummet. Efter en kroppsskrubb fick jag en grundlig massage med väldoftande aromaessence från Decléor. Jätteskönt! Framförallt uppskattade jag Natalies flexibla inställning och frågan om hur jag ville ha massagen. Hur många spa har man inte varit på där tekniken är fast och man inte bryr sig om att se till kundens behov? Alltså fick jag en något kraftfullare behandling är normalt, vilket passade mig bra idag. Nu ska jag bara låta de eteriska oljorna gå in och göra sitt jobb innan jag ska ner igen och pröva den stora jacuzzipoolen, bastun och de olika duscharna.

Ja just det, det glömde jag berätta – det var så lustigt för tjejen i spareceptionen hade ett så otroligt bekant utseende. Även hon kände igen mig. Efter att vi prövat med tidigare resor, spa, researrangörer och skolor kom vi på det; Malin som hon heter, ledde det step up-pass jag brukade gå på tidigare när jag var medlem på SATS Stadion! Där ser man, liten värld… 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier