Igår ringde Ryska Posten på dörren. Nej, det var ingen som frågade efter handtag, famntag, klapp eller kyss 🙂 Det är namnet på en budfirma som kom med en tjusig liten vit påse med senaste nyheten från Matis, läckert inslagen i rosa silkespapper.

Matis är ett hudvårds-/spamärke som är starka på det senaste inom kosmetisk kemi; bioteknologi. Det går ut på att man tar naturliga växtingredienser och på kemisk väg kombinerar dem till nya sammansättningar för ökad effekt. Det är alltså fortsatt naturligt, men man har hjälpt naturen på traven lite för att nå just de effekter man önskar.

Krämen de nu lanserar heter Réponse Jeunesse AvantAge, och är en antiage-kräm som passar 25 -45 års ålder. Avantage betyder fördel på franska men är också en lek med ord; avant =före, age = ålder. Den finns för normal/torr och normal/blandhy. Kostar 725 kr/50 ml. Praktiskt är att det är en 24-h kräm, alltså man använder den både dag och natt. Med tanke på att alla hudterapeuter alltid tjatar på mig att min hy behöver fukt, fukt, fukt så kan den nog vara perfekt för mig!

Fördel Matis – ungdom på burk?

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier