Så har det hänt! Äntligen har jag testat den – den guldmedaljbelönade skönhetsprodukten jag skrev om igår. Sambon höll på att hoppa högt när han fick syn på mig insvept i något som närmast fick mig att likna en mumie eller Hannibal från När lammen tystnad, men effekten ska vara den rakt motsatta (alltså upplivande inte dödande… ;-)).

Ice mask är en schweizisk produkt. Den är lätt att använda och riktigt skön. Man fyller på en särskild aktivatorvätska på små tabletter som består av en sammanpressad duk. Tabletten sväller då upp och kan vecklas ut till en mask som man lägger över ansiktet. Känslan är genast kylande och gör därför att man både blir uppiggad till sinnet och i hyn.

Förpackningen lovar bland annat djup återfuktning, minskade ålderstecken, supermjuk hy, helande egenskaper för solskadad hy och stärkt kollagen och reducerade rynkor vid regelbunden användning. Sebum på hudytan ska dessutom reduceras med upp till 70 % och fukthalten i hyn öka med upp till 500 %. Ismasken kan dessutom läggas över make up.

Min egen upplevelse är att hyn känns fastare, lite tajtare liksom efteråt. Återfuktad ja absolut, resten är svårt att avgöra efter bara en gång men visst kan jag förstå hajpen. Kommer säkert synas både här och där inom kort.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier